Hírek
cover

Megújuló hiperlokális felületeink

2021 - 7 - 26

A Village Media portfóliójához tartozó hiperlokális médiumok, az olvasói igények mentén, folyamatosan fejlesztik kiadványaikat, amely változások hirdetői szempontokat figyelembe véve is jelentős hozadékkal bírnak. A Village portfólió egyes szereplőinek fejlődése, elérési adataik, tartalomfogyasztói körük jelentős növekedése számunkra a lokális targetálás tökéletes megvalósítását és így az országos elérési eredményeinket együttesen támogatják. Az innovatív médiafelületeken hirdetőink kampányüzenetei igényes környezetben, az elérési mennyiségi és a minőségi elvárásoknak együttesen megfelelve juthatnak el a felhasználókhoz.
Ezen a héten az alábbi újdonságainkra hívjuk fel a figyelmet.

A Médiacentrum Debrecen és az általa működtetett Debrecen Televízió, a www.dehir.hu regionális hírportál és Debreceni Korzó ingyenes információs kiadvány Hajdú-Bihar megye meghatározó médiumai. A kiadó valamennyi területén megvalósuló fejlesztéseivel további tartalomfogyasztói kört toboroz és az általa működtetett szerkesztőségek az olvasók híréhségének kielégítését minden rendelkezésükre álló platformon kiszolgálják. A hagyományos médiaelemeik mellett social média felületeik követőbázisa is figyelemreméltó (31.000) és alátámasztja a Village kezdeti üzletpolitikáját, valamint a médiafogyasztási szokásokat vizsgáló kutatási adatokat, miszerint a helyi médiumok népszerűsége az adott körzetben megkérdőjelezhetetlen, összefogva az egyes piaci szereplőket pedig a Village országos kampányok esetén is kiszolgálhatja az egyre fokozódó hirdetői igényeket.

• A Debreceni Korzó igényes közéleti magazin, amelyet a kiadó a helyi lakosok postaládáiban, kulturális intézményekben és nagyobb ügyfélszolgálati pontokon, ingyenesen terjeszt, augusztus 1-jétől már 70.000 példányban, 40+4 oldal terjedelemben kerülnek a lapok az olvasókhoz.

• Gyorihirek.hu – „Tisztaság a zajban” szlogennel jelentette be fejlesztéseit partnerünk, az Oxygen Group Kft. A kiadó által üzemeltetett Oxygen TV és a gyorihirek.hu az északnyugati régió híreit közvetíti Győr-Moson-Sopron megye lakosai és a helyi hírek iránt érdeklődők számára. A megújult weboldal az olvasási élmény fokozásának és az elérési adatok növelése érdekében hosszú görgetésű, reszponzív felületté alakult. A megújult design letisztult felület, a kibővült hirdetési zónák pedig lehetővé teszik számunkra, hogy párhuzamosan több hirdetési kampányhoz ajánlhassuk az oldalt. A hosszú görgetésű formátummal megjelenő híroldalak a kiadótól folyamatos, termékeny szerkesztőségi munkát követelnek, amelyek a győrihírek social média felületeinek jelentős követőbázisát (15.000) is kiszolgálják. A reszponzív weboldalak pedig az olvasásélmény fokozása mellett hirdetői igényeket is kielégítenek, hiszen a VIllage hirdetési ajánlataiban a multiplatform megoldások egyre több termékünk esetében elérhetőek. A mobil platformokon történő híroldalak olvasottsága megközelíti, sok esetben akár le is hagyhatja a hagyományos desktop verziók látogatottságát. • amve.hu – Baja és környéke híreit megjelentető, valamint a tizenhetedik.hu - Rákosmente és vidéke híroldalának webfelülete ugyanezen piaci igények mentén valósította meg az oldalak ráncfelvarrását. Reszponzív, hosszú görgetésű formátumra váltottak, ami által a Village számára több hirdetési zóna kiajánlását teszik lehetővé.

Igyekszünk kiadói partnereinket fejlesztések megvalósítására ösztönözni, hiszen ezáltal képviselhetjük őket az országos hirdetési kampányokat megvalósító potenciális hirdetők körében hosszútávon és egyre szélesebb körben. A hirdető partnerek számára így a helyi lokális tartalomszolgáltatók felületeit mennyiségi és minőségi elvárásaikat egyaránt kiszolgálva javasolhatjuk.

Village Media Kft.

1135 Budapest, Kisgömb utca 14-16.

Elérhetőségeink

© 2024 Village Media. Minden jog fenntartva.