Hírek

Érdekességek

BizniszPlusz podcast csatorna az UZLETEM.hu-n

Az www.uzletem.hu a kis és közepes vállalkozók oldala BizniszPlusz néven elindította 2 hetente jelentkező podcast csatornáját, amely által a jövőben a weboldal látogatói az üzleti élet, pénzügyi világ aktualitásait fogyaszthatják ebben a formában. Az olvasók-hallgatók üzleti, adózási szabályokat, hasznos, érdekes információkat tanácsokat érhetnek el szakértők, vállalkozások sikeres cégvezetői tolmácsolásában.

Magyarországon egyedülálló autó-motorsport tartalmat kínál a TRP Media

A Village Media képviseli a hazai piacon egyedülállóan sokrétű autó-motorsport tematikájú szakportálokat üzemeltető TRP Hungary cégcsoportot. A TRP Media sportesemények promótálása és sportmenedzsment mellett a Racingline.hu, a Rallycafe.hu, a P1race.hu és a 500miles.hu kiadója, emellett egyedi tartalomszolgáltatással és könyvkiadással is foglalkozik.

Fókuszban a Balaton - megújult a Balatonica onine magazin

Eddig csak hallgatni lehetett, mostantól azonban olvasható is a balatonica.hu. Szórakoztató és informatív magazinos anyagokkal és Balaton környéki hírekkel jelentkezik az új internetes oldal.

Saleshouse körkép a Marketing&Media hasábjain

A Marketing&Media szaklap médiafelületek értékesítőit kérdezte 2021 év elért eredményeiről és igyekezett a kereskedőházak bemutatásával piaci körképet adni, bemutatva különböző specifikumaikat. A Village Media továbbra is piacvezető a hiperlokális, médiumok képviseletében, és tematikus portfóliója által a területi targetálás mellett az olvasók médiafogyasztási szokási alapján is figyelemreméltó kínálattal szolgálja ki hirdetőit.

Az oltás működik! .....a Village Media működik!

Village People are vaccinated! Büszkék vagyunk rá, hogy a pándémiát és következményeit a Village Media teljes kollektívája mindvégig felelősen kezelte kirobbanásától napjainkig. A vírus első támadásakor rögvest új stratégiákat és működési mechanizmusokat alkotva és ezeket azóta is feszesen követve működünk. A mai napon szerológiai vizsgálaton vettünk részt, hogy a további védekezési teendőket meghatározhassuk. Ezen is együtt estünk át, egymást támogatva, jókedvünket megőrizve, pozitív energiáinkat cirkuláltatva. Minden platformon, és e kérdéskörben is azt képviseljük, hogy közösségünk ereje, egymás iránt érzett szeretetünk és tiszteletünk minden váratlan szituációra felvértez minket! Az oltás fontosságát országos integrált kampány formájában is közvetítjük, emellett a privát hétköznapjainkban magunk is ezt képviseljük! Az oltás működik! a Village Media zökkenőmentesen működik!

A Balatonica vízparti fesztiválra hozta el nekünk Ibizát

A VIllage Media szinte indulása óta értékesíti a nagy népszerűségnek örvendő, egyedülálló Balatonica webrádió hirdetési felületeit, amely az igényes chillout és a lounge világát hozza el hallgatói számára. A felületen folyamatos zene hallható, szelektáltan, több ezer track felhasználásával. A webrádió működése során hazai és külföldi DJ-kkel és producerekkel alakított ki remek kapcsolatot és több alkalommal vettek részt rendezvények szervezésében is. Mára pedig életre kelt rendezvény ágazatuk, melyen keresztül változatos, de filozófiájukhoz méltó zenészeket, DJ-ket biztosítanak, hogy felejthetetlen élményeket nyújtsanak közönségüknek. A hamarosan hírportálként is megújuló Balatonicát érdemes lesz figyelemmel kísérni, hiszen programajánlókon, gasztro és turisztikai témákon túl és kulturális, művészeti és más témákkal is jelentkeznek. A Village Media pedig nagy örömmel képviseli az innovatív vállalkozást és kínálja hirdető partnerei számára az újabbnál újabb, egyre erősebb látogatottságú felületeket.

Régebbi híreink

Village Media Kft.

1135 Budapest, Kisgömb utca 14-16.

Elérhetőségeink

© 2024 Village Media. Minden jog fenntartva.