Hírek

Érdekességek

Megújuló hiperlokális felületeink

A Village Media portfóliójához tartozó hiperlokális médiumok, az olvasói igények mentén, folyamatosan fejlesztik kiadványaikat, amelyek változások hirdetői szempontokat figyelembe véve is jelentős hozadékkal bírnak. A Village portfólió egyes szereplőinek fejlődése, elérési adataik, tartalomfogyasztói körük jelentős növekedése számunkra a lokális targetálás tökéletes megvalósítását és így az országos elérési eredményeinket együttesen támogatják. Az innovatív médiafelületeken hirdetőink kampányüzenetei igényes környezetben, az elérési mennyiségi és a minőségi elvárásoknak együttesen megfelelve juthatnak el a felhasználókhoz. Ezen a héten az alábbi újdonságainkra hívjuk fel a figyelmet.

Rekordokat dönthet a nyári belföldi turizmus

A Visit Hungary Nonprofit Zrt. és Magyarország Kormánya a hazai, belföldi turizmus újraindítása, élénkítése érdekében kommunikációs kampányt indított. A kampány jelenleg is fut azzal a céllal, hogy széles körben megismertesse a kincseket rejtő hazai desztinációkat, és újra köztudatba emelje, hogy az igényes kikapcsolódásra vágyók körében a magyarországi természetes és épített környezet a világ bármely pontjával képes felvenni a versenyt. Nem szükséges átlépni az országhatárt ahhoz, hogy felejthetetlen turisztikai élményekben legyen részünk, és a biztonságos pihenés 2021-ben egy újabb érv amellett, hogy a nyaralást belföldre szervezzük.

Metakommunikáció a virtuális világban

A metakommunikáció, a nonverbális megnyilvánulások legalább annyira fontosak a VIllage Media számára, mint a tartalom, a médiafelületekre vonatkozó ajánlatadás, a kívánt célcsoport eléréséhez szükséges információk naprakész menedzselése. Mivel médiapartnereinket képviseljük, nem csupán saját vállalkozásunk megítélése múlik ezen eszköztár használatakor, hanem a portfóliónkhoz tartozó valamennyi partnerünk is megítéltetik áltla. Tárgyalásokkor, ajánlatadáskor, a kampánymenedzselés minden fázisában felmerülő kommunikációnk minősít minket, ezért minden kollégánk törekszik a helyes írásbeli, telefonbeszélgetések alkalmával, online meetingek, személyes egyeztetések során a helyes kommunikációra. A metakommunikáció fontosságát és eszköztárát igyekezett a Reboot webináriumsorozat "Látlak a képernyőn érzem, hogy mit gondolsz" címmel megvalósuló adásában körbejárni.

A nyomtatott hiperlokális médiumok kézbesítése változatlan

Az ingyenesen terjesztett, nyomtatott hiperlokális médiumok továbbra is biztonságosan eljutnak olvasóikhoz. A Magyar Posta megszűntette ugyan az ingyenes reklámújságok terjesztését, de ez a változás a helyi, hiperlokális médiumok működésére nincs kihatással, mivel partnereink nem a Magyar Posta, hanem saját terjesztőik, alvállalkozóik által juttatják el kiadványaikat az olvasótáborukhoz, egyenesen a háztartások postaládáiba.

Gamer oldalak és motorsport a Village portfóliójában

Új médiapartnerekkel szerződött a Village Media. Tematikus portfóliónk folyamatosan bővül, változatlanul fókuszban a jól profilozható olvasókat elérő minőségi tartalomszolgáltatói kör. www.racingline.hu, www.e-sport1.hu, www.gamestar.hu, www.ign.hu, www.pcguru.hu

Kapcsolat

Village Media Kft.

1135 Budapest, Kisgömb utca 14-16.

Elérhetőségeink

© 2021 Village Media. Minden jog fenntartva.