Hírek

Érdekességek

Saleshouse körkép a Marketing&Media hasábjain

A Marketing&Media szaklap médiafelületek értékesítőit kérdezte 2021 év elért eredményeiről és igyekezett a kereskedőházak bemutatásával piaci körképet adni, bemutatva különböző specifikumaikat. A Village Media továbbra is piacvezető a hiperlokális, médiumok képviseletében, és tematikus portfóliója által a területi targetálás mellett az olvasók médiafogyasztási szokási alapján is figyelemreméltó kínálattal szolgálja ki hirdetőit.

Az oltás működik! .....a Village Media működik!

Village People are vaccinated! Büszkék vagyunk rá, hogy a pándémiát és következményeit a Village Media teljes kollektívája mindvégig felelősen kezelte kirobbanásától napjainkig. A vírus első támadásakor rögvest új stratégiákat és működési mechanizmusokat alkotva és ezeket azóta is feszesen követve működünk. A mai napon szerológiai vizsgálaton vettünk részt, hogy a további védekezési teendőket meghatározhassuk. Ezen is együtt estünk át, egymást támogatva, jókedvünket megőrizve, pozitív energiáinkat cirkuláltatva. Minden platformon, és e kérdéskörben is azt képviseljük, hogy közösségünk ereje, egymás iránt érzett szeretetünk és tiszteletünk minden váratlan szituációra felvértez minket! Az oltás fontosságát országos integrált kampány formájában is közvetítjük, emellett a privát hétköznapjainkban magunk is ezt képviseljük! Az oltás működik! a Village Media zökkenőmentesen működik!

A Balatonica vízparti fesztiválra hozta el nekünk Ibizát

A VIllage Media szinte indulása óta értékesíti a nagy népszerűségnek örvendő, egyedülálló Balatonica webrádió hirdetési felületeit, amely az igényes chillout és a lounge világát hozza el hallgatói számára. A felületen folyamatos zene hallható, szelektáltan, több ezer track felhasználásával. A webrádió működése során hazai és külföldi DJ-kkel és producerekkel alakított ki remek kapcsolatot és több alkalommal vettek részt rendezvények szervezésében is. Mára pedig életre kelt rendezvény ágazatuk, melyen keresztül változatos, de filozófiájukhoz méltó zenészeket, DJ-ket biztosítanak, hogy felejthetetlen élményeket nyújtsanak közönségüknek. A hamarosan hírportálként is megújuló Balatonicát érdemes lesz figyelemmel kísérni, hiszen programajánlókon, gasztro és turisztikai témákon túl és kulturális, művészeti és más témákkal is jelentkeznek. A Village Media pedig nagy örömmel képviseli az innovatív vállalkozást és kínálja hirdető partnerei számára az újabbnál újabb, egyre erősebb látogatottságú felületeket.

Elindult a Promenad24

A Promenad24.hu – a helyi sajtóorgánumok és az Inspira Reserch közvéleménykutató cég bevonásával készített 3000 fős helyi lakosság körében elkészített felmérése kimutatta, hogy az új oldal alapját képező hírportálok; a Promenad.hu és a Vásárhely24.com már korábban is népszerű és véleményformáló helyi hírforrásként működtek. Előbbi 62%-os, utóbbi pedig 45%-os eléréssel a városi lakosság körében. A felmérés magas keresztolvasottságot mutatott így a két kiadó egyesülésével korszerűbb és a helyi olvasók érdeklőéséhez alkalmazkodó oldal jöhetett létre, szinte azonnal megugorva a havi 150.000 egyedi látogatószámot.

Pontos célzással kerüljük el a meddőszórást

Mi az optimális a lokális tájékoztató üzenetek esetében? Amikor egy üzletlánc új egységet nyit egy adott településen és kifejezetten a helyi lakókat kívánja erről értesíteni? Egy szolgáltató meghatározott településen élőket kívánja tájékoztatni. Esetleg álláshirdetést kíván elhelyezni a hirdető egy helyi médium felületein. Általában ezen kampányok számára a rendelkezésre álló büdzsé elenyésző az országos kampányokéhoz képest, a meddőszórás szitokszó már a tervezési fázisban is. Ráadásul az időfaktor sem elhanyagolható, hiszen ellentétben az előre tervezett image üzenetekkel, például egy gázszünet bejelentésére igen rövid határidő áll rendelkezésre. Felkutatni a megfelelő médiumot, kapcsolattartót elérni, ártárgyalásokat lefolytatni, információt begyűjteni, leadási paraméterekkel képbe kerülni, szerződni, hirdetési kreatívokat leadni... A legtöbb esetben erre a hirdetőnek sem ideje, sem kapacitása nincsen.

Megújuló hiperlokális felületeink

A Village Media portfóliójához tartozó hiperlokális médiumok, az olvasói igények mentén, folyamatosan fejlesztik kiadványaikat, amelyek változások hirdetői szempontokat figyelembe véve is jelentős hozadékkal bírnak. A Village portfólió egyes szereplőinek fejlődése, elérési adataik, tartalomfogyasztói körük jelentős növekedése számunkra a lokális targetálás tökéletes megvalósítását és így az országos elérési eredményeinket együttesen támogatják. Az innovatív médiafelületeken hirdetőink kampányüzenetei igényes környezetben, az elérési mennyiségi és a minőségi elvárásoknak együttesen megfelelve juthatnak el a felhasználókhoz. Ezen a héten az alábbi újdonságainkra hívjuk fel a figyelmet.

Régebbi híreink

Kapcsolat

Village Media Kft.

1135 Budapest, Kisgömb utca 14-16.

Elérhetőségeink

© 2022 Village Media. Minden jog fenntartva.