Hírek
cover

Fókuszban a Balaton - megújult a Balatonica onine magazin

2022 - 4 - 28

Eddig csak hallgatni lehetett, mostantól azonban olvasható is a balatonica.hu. Szórakoztató és informatív magazinos anyagokkal és Balaton környéki hírekkel jelentkezik az internetes oldal.

Mostantól írott anyagokkal bővíti tartalmát a Balatonica Chillout Rádió, hogy a balatonica.hu oldal látogatói többféleképpen is töltekezhessenek az élet felemelő és örömteli pillanataiból. A zenei témák mellett helyet kapnak többek között életmóddal, kultúrával, gasztronómiával, sporttal, építészettel, designnal és irodalommal foglalkozó könnyed, de igényes cikkek, a balatoni régióra fókuszálva. „A Balaton a magyarok számára megtestesíti a nyarat, a határtalan szabadságot és még számtalan felemelő érzést. A rádióban, a zenék szerkesztésekor az inspirációt mindig is a Balatonból merítettük, és úgy gondoljuk, eljött az idő, hogy az élet más területein is bemutassuk a napsütötte oldalt” – mondja Szalontai László, a balatonica.hu tulajdonosa. A balatonica.hu arra vállalkozik, hogy megidézze a Balaton varázslatos világát, a felszabadult életérzést, amit az itt töltött idő képes nyújtani, felfedezze és bemutassa azt, ami a környéken értéket képvisel, és az embereket, akik mindazt megteremtik. A rövid hírek mellett szórakoztató, magazin jellegű anyagokkal igyekszik színesíteni a tartalmat, és célja, hogy hasznos, inspiráló gondolatokkal gazdagítsa olvasóit. Táplálja a testet és a lelket, feltölt, mint a véget nem érő nyár.

BALATONICA CHILLOUT RÁDIÓ

A rádiót 2017-ben alapította Szalontai László azzal a céllal, hogy megismertesse a chillout sokoldalú műfaját a hallgatókkal. Ahogy a felgyorsult életvitel mellett egyre nagyobb lett az emberek igénye a lassításra, a nyugalmat adó kikapcsolódra, úgy vált egyre népszerűbbé a chillout műfaj, amelyben testet ölt a szabadság, a tenger, a nyár és az egzotikus utazások emlékei. A 80-110-es BPM tempójával, harmonikus dallamaival, a tenger hullámzását, a sirályok hangját megidéző effektjeivel vagy éppen latin gitár szólamaival könnyen elrepíti a hallgatóit oda, ahol legszívesebben lennének. Mára a rádió 24 órában sugározza a chillout, lounge, chillhouse, soulful house és ambient zenéket. Az exkluzív mixeket a műfajban elismert hazai és nemzetközi DJ-k készítik.

Kapcsolat

Village Media Kft.

1135 Budapest, Kisgömb utca 14-16.

Elérhetőségeink

© 2023 Village Media. Minden jog fenntartva.